Termeni si conditii

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea unor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor informatiilor furnizate de site.

SC Ultravox Recording Studio SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare prealabila.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.pieseautomotovox.ro ( imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, alte date ) este proprietatea SC Ultravox Recording Studio SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul SC Ultravox Recording Studio SRL a oricaror elemente din cele enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatiile din acest site, pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal si nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel, intr-un alt document sau material, fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dacă aveti nelămuriri cu privire termenii si conditiile acestui site sau orice alte intrebari referitoare la activitatea site-ului nostru, puteti intreba la adresa de email office@pieseautomotovox.ro.

Limitare de responsabilitate

Ne rezervam dreptul de a nu onora, din motive obiective, integral cererile de comanda si respectiv de a anula cererile de comanda care nu sunt conforme cu regulile de functionare ale acestui site. Preturile afisate sunt valabile in limita stocului disponibil la furnizor si a pretului de intrare.

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare.

Toate informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere si legale.

SC Ultravox Recording Studio SRL si partenerii sai, nu vor fi responsabili in urmatoarele cazuri :

  • In fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site
  • Pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe acest site
  • Pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut, care pot conduce la orice fel de pierderi
  • Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.pieseautomotovox.ro si orice incercare de frauda, care va fi raportata autoritatilor competente

Orice conflict aparut intre SC Ultravox Recording Studio SRL si clientii sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu si solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.